Noi pasi catre viitorul razboiul Vest vs. Islam

Istorie, politica

Moderators: Reality Check, nouneim

[ #31350 ] Postby Fineas on Fri Sep 01, 2006 6:34 pm

Zemy, ONU e mai pro-sionsm decat sunt cei mai sionisti evrei.
ONU a fost construit pe un teren donat de evreul sionist mason iezuit Rockefeller. ONU a recunoscut in 1949 independenta statului evreu, cand inca multe state nu o recunoscusera.

Esti inselat in orbirea ta pro-sionista, pro-war. N-ai inteles nimic din silde-urile de mai sus. Ti-o repet: si integrismul islamic si sionismul fac parte din aceeasi strategie- haos favorabil papalitatii. Inghiti minciuni mari.
Nu esti cu nimic ma inteligent decat cei care au inghitit propaganda bolshevica. Tu nu-l lauzi de Ceausescu sau pe Lenin, dar cu un elan demn de o cauza mai buna, aperi pana-n panzele albe atrocitatile comise de una din cele 2 parti luciferice- agresivitatea statului Israel si aliatii lui republicanii belicoshi americani. Celalata parte luciferica e fanatismul sinucigas islamic care il dezavuez si cred ca oricine aici in forum il dezavueaza.
Nu ne mai acuza aiurea de anti-semitism. Anti-semit esti doar tu prin ura pe care o manifesti fata popoarele semite de neevrei din Orientul Mijlociu.

Sa ne dea Domnul minte sa judecam cumpanit vremurile tulburi in care traim. A accepta cu atata usurinta minciunile satanei nu ne va fi de vreun folos, dimpotriva.
Fineas

Images: 101

[ #31359 ] Postby VelSatis on Sat Sep 02, 2006 8:07 am

Nu cred ca e cazul sa treci la jigniri :idea:
Si astept sa dovedesti cu ce este ONU pro-Israel acum, nu in urma cu nu stiu cati ani :idea:
VelSatis

Images: 15

[ #31365 ] Postby Fineas on Sat Sep 02, 2006 10:23 am

Cu toata teama de D-zeu si cu toata stima care o am pt tine, nu cred ca pro-sionismul tau fanatic e o atitudine inteligenta si echilibrata. Sunt oare singurul care crede asta?
ONU le-a dat evreilor ce au cerut: sudul Libanului eliberat de Hezbollah. Libanezii dupa ce si-au vazut jumatatea suduica demolata isi vad o treime din teritoriu pierdut de sub control.
Fineas

da

[ #31366 ] Postby aquaticus on Sat Sep 02, 2006 3:25 pm

Fineas
jumatatea suduica demolata isi vad o treime din teritoriu pierdut de sub control.

Sudul Libanului era controlat de ani buni de gruparea hezbollah si nicidecum de guvernul libanez.
Cum este posibil ca o tara care se considera suverana sa nu aiba control asupra tuturor granitelor ei. Israel a insistat si a facut presiuni pe langa guvernul libanez sa dezarmeze gruparea hezbollah si sa recapete control asupra granitei cu Israelul. Lucru care nu s-a intamplat.

Declara liderul hezbollah ca daca stiau ei ca Israelul va reactiona asa violent nu mai TRECEAU EI GRANITA SI LUAU GATUL LA TREI SOLDATI SI RAPEAU ALTI 2.

Cum trebuia sa reactioneze Israel? Ma gandesc cum ar reactiona romanii daca ungurii ar trece granita si ar omori trei graniceri romani si ar rapi alti 2? Probabil la cat de incompetenti si lasi sunt tot ei ar cere scuze :)

urasc razboiul si "sufar" pt. cei care mor si pentru cei lasati in urma.

Parea mea este ca in momentul de fatza toate tarile din lume pe primul loc au ca prioritate :INARMAREA. Lucru ingrijorator. Sute de oameni mor de foame iar cei mai multi bani se investesc in arme.
"Unii inteleg ce pot, cei mai multi ce vor."
n. iorga
aquaticus
GURU

Images: 87

[ #31367 ] Postby Fineas on Sat Sep 02, 2006 4:12 pm

Aquaticus jumatatea sudica a Libanului e shiita. Cei mai radicali dintre ei sustin Hezbollahul pt ca e singurul care lupta impotriva Israelului.
De cand s-a autoinstaurat, statul evreu i-au supus la umilinte crunte pe arabii din jur. De fiecare data cand se ridica o grupare de guerilla e vazuta ca speranta/salvarea mult asteptata. Odata, musulmanii si-au pus speranta in Saddam, acum in Iran.
Prin strategia (poate voit) neinspirata, guvernul israelian n-a curatat zona de Hezbollah si si-a castigat ura intregii lumi musulmane, unind shiitii cu sunitii. 30.000 de soldati au stat mai mult degeaba primind ordine confuze si nu si-au putut fructifica superioritatea tehnologica. A fost ca-n Vietnam, ca-n Cuba, cand iezuitii i-au pacalit pe americani. Consilierii iezuiti vs America/Israel 1-0...
Violenta starnita va produce mai multa violenta, mai multe sute de atentatori sinucigasi. Razboiul prin proxi e la un pas de a se transforma intr-un razboi deschis, Armaghedonul literal planuit de Albert Pike si predicat de lumea protestanta.
Fineas

[ #31380 ] Postby VelSatis on Sun Sep 03, 2006 9:27 am

Israelul n-a supus la nicio violenta pe nimeni! Pacat ca ei sunt singurii care o incaseaza de la tine si de la cei ca tine, dar si de la Uniunea Europeana!
Daca asa e vazut un stat democratic, iar dictaturile arabe care sustin terorismul sunt mereu scutite de critici si presiuni si sunt sustinute fatis de Spania sau Finlanda, nicun cuvant din lume nu imi poate exprima dezgustul sau mania, nici a mea, nici a celor cateva milioane de evrei, si nici a celor care sustin cauza israeliana, adica democratia, si nu terorismul :idea:
Si se pare ca o vom incasa incontinuu pana la sfarsitul sfarsitului :cry: :(
Nu-i nimic, Israelul inca nu si-a spus ultimul cuvant, si asta imi da speranta :wink:
VelSatis

Images: 15

[ #31406 ] Postby eliade22 on Mon Sep 04, 2006 1:27 pm

Logica Israelului este simpla:

Doi soldati rapiti va dam bombe si blocada Liban 20 de ani innapoi economia.Munciti de va spetiti ridicati din nou tara mai rapiti 2 soldati alte bombe alta blocada alti 20 de ani la sapa si tarnacop.

Sa vedem pana cand le convine la libanezi sa traiasca asa.Exista un proverb care spune ca ,,tara isi merita conducatorii´´.

Pentru noi este clara logica dar pentru fanaticii de la Hezbolah posibil sa nu ii intereseze sa traiasca in pesteri ca oameni din Neardhental doar,doar mai omoara si ei un evreu.
eliade22
Moderator

Images: 109

[ #31474 ] Postby Fineas on Wed Sep 06, 2006 5:00 pm

Vedeti un copac dar nu vreti sa vedeti padurea...
Dupa campania din Liban, Israelul si lumea musulmana sunt mult mai aproape de o confruntare la scara larga decat erau acum 3 luni.
Hezbollahul a crescut in preferintele politice ale libanezilor si nu e de mirare. In Palestina sunt la putere radicalii Hamas, ocuparea Irakului nu a produs decat razboi civil, in afganistan aliatii mor pe capete. In sondaje, vesticii nu mai susitn campaniile din Irak si Afganistan. Bush azi a recunoscut ca exista inchisori CIA de care el nu stia, intetind ura anti-americanilor de pretutindeni.
Israelul si-a asigurat inca cateva mii de musulmani fanatici dispusi sa faca atentate sinucigase. Si-a asigurat 'linistea' pt urmatorii ani...
Fineas

[ #35162 ] Postby Fineas on Mon Nov 20, 2006 1:11 pm

Articol " Extremismul islamic ar putea provoca alt razboi mondial"

Adevarul, 20 noiembrie 2006
http://www.adevarulonline.ro/2006-11-20 ... 07148.html

Incapacitatea de a se opune astazi extremismului islamic ar ameninta lumea cu un al
Treilea Razboi Mondial, estimeaza cel mai inalt responsabil american pentru Orientul Mijlociu,
generalul John Abizaid. "Cred ca (...) daca noi nu avem suficient curaj pentru a ne opune
astazi ideologiei extremismului islamic, ne vom indrepta maine spre al Treilea Razboi
Mondial", a afirmat seful Comandamentului central, intr-o interventie la universitatea
Harvard. Generalul a facut o paralela intre slabiciunea guvernelor in fata amplificarii
nazismului si fascismului in Europa in anii '30. El a subliniat ca Al-Qaida are "o influenta
fara precedent pentru o entitate non statala" si "incearca sa dezvolte arme de distrugere
in masa contra noastra". (AFP)
Fineas

Previous

Return to Istorie & Politica