Islamizare&Globalizare

Istorie, politica

Moderators: Reality Check, nouneim

Islamizare&Globalizare

[ #55880 ] Postby meli_melo on Wed Nov 21, 2007 1:50 pm

Arabii au dat lumii doua surplusuri:populatie si petrol.Rata de crestere a populatiei musulmane, spune un raport ONU din 2004-e a doua in lume, dupa verticala extraordinara a populatiei din Africa subsaharaiana.In timp ce Europa si chiar SUA se confrunta cu o natalitate tot mai scazuta, imigrantii islamisti proveniti fie din Orientul Apropiat sau cel Mijlociu fac uz de legile extrem de ocrotitoare ale acestor tari vis-a-vis de acesti imigranti care fie patrund ilegal pe teritoriile statelor occidentale, fie cer un azil politic, in multe dintre cazuri.

Totalul populatiei musulmane aflate inMarea Britanie atingea in anul 1951 aproximativ 25 000 de persoane. Sectoare largi ale mediilor urbane britanice au devenit teritorii tribale.Blackburn(20% populatie musulmana), Bradford(16%), cartiere londoneze ca Tower Hamlets(17%), Newham(15%).Anglia incepe sa fie locuita de cel mai mare adversar al valorilor ei.

In lectura filologilor islamul este bineinteles religia pacii, dar religia e ceea ce fac oamenii din ea.

Globalizarea este un fenomen care nu doar ca a schimbat coordonatele unor uniuni de state si a internationalizat pietele nationale insa, alaturi de principalul ei vector-corporatiile transnationale(CTN) si-a intins flagelul si in cultura, stilul de viata, si crezul celor implicati direct sau indirect in acest fenomen.

Cum reactioneaza lumea islamului vis-a-vis de occidentalizare/globalizare? Care dintre cele doua(islamizare/globalizare)isi va arata veriga slaba? Poate face uz primul fenomen de cel de-al doilea?
"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decat atunci cand are de oferit o favoare si mai mare."
meli_melo

Images: 129

[ #55894 ] Postby VelSatis on Thu Nov 22, 2007 2:18 am

Foarte interesant subiect, Meli! Lumea islamica reactioneaza extrem de violent si barbar vis a vis de occidentalizare si de globalizare (globalizarea fiind inititata tot de Occident), iar exemplele sunt nenumarate:

- 1983, Beirut- primul atac terorist sinucigas de amploare din istoria omenirii! Un camion plin cu explozibili loveste o cazarma a puscasilor marini americani dislocati in capitala libaneza! Peste 200 de morti dintr-un foc;
- 1993, New York- teroristii islamici lovesc pentru prima oara World Trade Center si promit ca data viitoare sa doboare ambele turnuri (declaratie a teroristilor capturati surprinsa de canalele mass-media, nu si de autoritatile americane din pacate :cry: )
- 1998, Al Qaida loveste dur interese americane din Africa, "celebrele" atacuri sinucigase impotriva ambasadelor americane din Kenya si Tanzania;
- 2000, distrugatorul american USS Cole aflat in misiune in apele Yemenului este lovit de o barca condusa de sinucigasii "luptatori pentru pace" :evil: Al Qaida si avariat
- 11 septembrie 2001 e stiut;
- ianuarie 2002, insula indoneziana Bali frecventata de turisti straini a fost si ea "binecuvantata" de "lupta de rezistenta" :evil: Al Qaida, iar cand mor cateva sute de oameni, ce mai conteaza, mass-media tot nu ii numeste teroristi :twisted:
- la fel si 11 martie 2004 Madrid;
- a urmat 7 iulie 2005 Londra;
- si revoltele islamice din Franta de la sfarsitul lui 2005 care au fost de o amploare si de o violenta ingrozitoare ("Allah Akbar" strigau ipocritii musulmani care se pretindeau defavorizati si discriminati la gasirea unui loc de munca, pe care ei au grija special sa-l caute duminica, cand nu se lucreaza :idea: )

Lista nu se termina aici! Israelul zilnic se bucura de asemnea cadouri, pe care, din fericire, de cand a ridicat zidul de aprare, le primeste mai rar!
Iar in tarile occidentale sunt anihilate lunar atacuri teroriste islamice de mare amploare, si ma refer aici la Franta, Spania, Germania, Danemarca, Norvegia, SUA!

In Thailanda calugari budisti sunt executati in fiecare zi de musulmani, asa, de la Profet, ca nemusulmanii nu au ce cauta pe lumea asta!

Un alt raport al ONU arata ca in lumea islamica, in toata istoria ei, s-au publicat atatea carti straine cate se publica in Spania intr-un singur an!
Si tot in lumea islamica, dupa Coran, cartea de capatai este Mein Kempf, nelipsita din moschei, ceea ce nu ma mira! Doar Hitler este dupa Allah si Mahomed cea mai iubita figura in lumea islamica :x

ALLAH AKBAR, voi mai reveni :!:

pana atunci, iata ce toleranti si buni ca painea calda sunt musulmanii din Marea Britanie! Bine ati venit in Londonistan :idea:
Attachments
prepare_for_real_holocaust[1].jpg
prepare_for_real_holocaust[1].jpg (17.66 KiB) Viewed 257 times
_blogger_5932_1957_1600_religion_of_peace_1-1[1].jpg
_blogger_5932_1957_1600_religion_of_peace_1-1[1].jpg (172.09 KiB) Viewed 257 times
BlessHitler2[1].jpg
BlessHitler2[1].jpg (56.25 KiB) Viewed 257 times
VelSatis

Images: 15

[ #55914 ] Postby Reality Check on Thu Nov 22, 2007 1:46 pm

Zemy, mesajele tale sunt variatiuni pe aceeasi tema...
It is in the quiet crucible of your personal, private suffering that your noblest dreams are born and God's greatest gift are given in compensation for what you've been through.
Reality Check

Images: 12

[ #55916 ] Postby meli_melo on Thu Nov 22, 2007 4:01 pm

Zemy, insa aici , totusi, nu ai punctat tema, consider. Globalizarea este un fenomen care a avut implicatii sociale nenumarate: ridicarea ratei persoanelor scolite, emanciparea femeii in viata publica dar si cea privata, o lupta continua(adeseori indirecta) in desfiintarea regimurilor dictatoriale,legiferarea drepturilor egale etc.

Cum reactionaeaza islamizmul vis-a-vis de aceste aspecte ale globalizarii?

ps: tin sa reamintesc ca acest topic nu abordeaza revendicarile teroriste ale musulmanilor, ci atitudinea lor, opunerea/acceptarea efectelor pozitive si negative ale globalizarii
"Dumnezeu nu ne retrage o favoare, decat atunci cand are de oferit o favoare si mai mare."
meli_melo

[ #55931 ] Postby VelSatis on Fri Nov 23, 2007 12:55 am

Musulmanii nu reactioneaza in niciun fel! In afara de Turcia nu exista stat musulman democratic, iar in Turcia armata e garantul laicitatii si democratiei!
Altfel, nu exista democratii in Islam, nu exista mass-media libera, nu exista decat minunata Sharie care se aplica si in cadrul comunitatilor musulmane din Europa, desigur :evil:
Ei traiesc in urma cu o mie de ani, noi nu, ei vor sa ne extermine, noi se pare ca ii vom lasa, ei cred in Dumnezeul lor, noi (europenii) nu mai credem demult in Dumnezeul nostru :idea:

Se pare ca ei vor castiga :evil:
Nu prea-mi place sa astept, si nici sa fiu pe locul 2!
VelSatis

[ #55944 ] Postby VelSatis on Fri Nov 23, 2007 6:15 am

Uitati aici exemplu de atitudine musulmana

Bali bomber warns: Australia is next; By Cindy Wockner
November 23, 2007 12:20pm

ONE of the key Bali Bombers has issued a chilling warning from his death row prison cell, warning Australia "will be down next year".

Imam Samudra and two of his cohorts on death row for their role in the 2002 bombings were yesterday defiant, unapologetic and welcoming of their forthcoming executions as they were visited in their island jail by some of their family members.

Samudra, the so-called field commander of the Bali bombers, took the opportunity to hold a "press conference" to correct what he said was misinformation.

He had never said he was sorry about the bombing, he was only sorry that Muslims died, he said.

"I regret that there are Muslim people (who died) and Allah akbar if there are kaffir people (unbelievers) who died," he said.

As the 2½ hour visit ended, Samudra beckoned The Daily Telegraph over and issued his warning:
"Australia will be down, next year Australia will be down."

Mukhlas, aka Ali Ghufron, gave a copy of his final will and testament to his wife and six children during the family visit yesterday.

During the visit Amrozi, the so-called "smiling assassin", was smiling and laughing, kissing and cuddling his brother's young children and telling them that when he was executed as a martyr his family would be blessed.

"There will be a benefit if I die ... my children will get the blessing, my family will get the blessing and they will be happy," he said.

All three men, who played leading roles in the Kuta nightclub attacks that killed 200 people, including 88 Australians, say they welcome execution.

They have now lost their final appeal against the death penalty - a judicial review . But their lawyers say they are now working on another appeal.
Attachments
bali-terrorist-attack[1].jpg
bali-terrorist-attack[1].jpg (32.58 KiB) Viewed 238 times
l352ja1z[1].gif
l352ja1z[1].gif (73.3 KiB) Viewed 240 times
48263717_37b9273582[1].jpg
48263717_37b9273582[1].jpg (98.58 KiB) Viewed 238 times
VelSatis

[ #55958 ] Postby VelSatis on Fri Nov 23, 2007 9:19 am

Reality, mesajele mele sunt cum sunt, pentru ca eu, ca si tine, sunt un om cu un anumit specific, cu anumite opinii, au anumite dorinte, si care, bineinteles, mai si greseste...
Dar nu-ti doresc si nici nu-ti voi dori vreodata ca atunci cand te duci la biserica sa dai la intrare de cei din primele poze :idea:
VelSatis

[ #56038 ] Postby VelSatis on Sat Nov 24, 2007 8:33 am

Care poze au fost sterse, deci e degeaba :(
VelSatis

[ #56057 ] Postby Reality Check on Sun Nov 25, 2007 4:34 am

Mesajele tale arata o ura profunda pentru tot ce inseamna Islam. Ti-am mai spus-o si ti-o repet: ai o atitudine total lipsita de echilibru si o retorica de maidan. Habar nu ai ce inseamna o cale de mijloc si esti setat sa vezi doar extremele.
It is in the quiet crucible of your personal, private suffering that your noblest dreams are born and God's greatest gift are given in compensation for what you've been through.
Reality Check

[ #56059 ] Postby VelSatis on Sun Nov 25, 2007 8:27 am

Iti las tie calea de mijloc, numai vezi sa nu treci peste benzi! Eu urasc si iubesc ce vreau, iar daca vine vorba de maidan, acolo vom fi impreuna daca iti faceai cumva alte iluzii!
Acuma spune tu ce e de iubit la Islam :idea:
VelSatis

[ #56062 ] Postby meli_melo on Sun Nov 25, 2007 8:44 am

Globalizarea este si un proces care promoveaza drepturile femeii, egalitatea intre sexe, sanse egale intre sexe la locul de munca si la desfasurarea activitatilor formale/informale etc. Insa iata care este atitudinea Islamului vis-a -vis de femei:

"...femeia e pantecul care inmulteste, dar si abaterea, seducatoare si sensuala, de la esenta martiala si masculina a lumii. Natura dicteaza ingradirea si subordonarea femeii, iar acest ordin trebuie respectat intocmai, pentru a salva ordinea sociala de la ratacire si dezagregare. Soarta femeii, e astfel, pecetluita. Izolata, ascunsa, suspectata permanent. Impachetata in costume care ii rapesc persoana fizica, femeia e in Islam, un adversar. Barbatu e razboincul care poarta lupta(jihad) atat in afara, impunand adevarul unic, cat si inauntru, construindu-se pe sine, printr-o practica spirituala de ritual strict-
Razboiul timpurlor:declin occidental si asediu islamic, Traian Ungureanu, Editura Humanitas, 2006, Bucuresti, pag 222

-incidenta violului e remarcabila numeric si topologic. In interiorul societatilor islamice traditionale, de pilda in Pakistan, violul e prescris juridic de “instante” locale si aplicat punitive femeilor vinovate de infidelitate sau frivolitate.Dreptul barbatului de a pedepsi prin viol o ruda(sora sau fiica) e bine stability si necintestat.

In afara soceietatilor islamice, de pilda in ghetourile din marile orase occidentale, violul devine o arma. Relatarile de presa si statisticile politiei au semnalat aparitia unei epidemii de violuri, in ultimii doi-trei ani. La Sydney, in Australia, unde bande de tineri musulmani isi anunta victimele ca vor afla ce inseamna sexul; “ a la Liban”, in Berlinul cartierului Kreusberg, in danemarca, Suedia, Franta, Norvegia,schema se repeat: fete si femei nemusulmane sunt violate, de regula in grup, de bande de tineri musulmani. In 2004, valul alarmant de violuri inregistrat in Danemarca a fost rationalizat de muftiul Shahid medi din Copenhaga cu urmatoarea remarca: femeile care umbla fara val si se expunprea mult “o cer” si :o cauta”. Documente ale politiei din Marsilia adauga un element suplientar: chiar dupa arestarea si judecarea autorilor, familiile acestora continua sa sisi manifeste nedumerirea, repetand ca nu inteleg de ce trebuie aresati barbate care fac un lucru acceptat acasa. De multe ori aceste declaratii vin de la maame sau surori ale autorilor. Ele sustin ca bataia , violul si alte forme de brutalitate fac parte din obligatiile de indrumator ale barbatului si din indatoririle carora femeia trebuie sa li se supuna.
Last edited by meli_melo on Sun Nov 25, 2007 8:46 am, edited 1 time in total.
meli_melo

[ #56063 ] Postby meli_melo on Sun Nov 25, 2007 8:46 am

O alta tendinta in expansiune e violenta verbala si umilirea statologica a femeilor cu care imigrantii de origine araba intra in contact, in situatii pblice. Un sondaj efecuat, la sfarsitul lui 2004, printer surorile daneze a pus in evidenta rezultate socante; in jur de 80% din surori s eplang de tratament discriminatoriu. Ele povestesc episoade repetate in care tineri musulmani le insulta, adeseori in timp ce se afla in ingrijirea surorilor. In alte cazuri, usulmanii refuza ingrijirea sau le ataca pe infirmiere.
Altiis e usureaza in mijlocul saloanelor de spital, pentru a protesta impotriva contactului nedorit cu femeile. Acest tablou plaseaza femeia intr-o situatie apparent contradictorie: pe de o parte un dezgst care provoaca reactia de respingere, pe de alta parte o sete de umilire care se soldeaza cu contacte fortate si eprversiuni sexuale aplicate acelorasi femei.
-idem, pag.224
meli_melo

[ #56064 ] Postby VelSatis on Sun Nov 25, 2007 8:55 am

Minunat e ISLAMUL, superb chiar! Sa nu uitam si de cazul din 2004 al unei fete cat se poate de albe si crestine din Paris, care dupa ce a fost violata de un grup islamic, slujitorii profetului au ajuns la extrem de toleranta si pacifista idee de a o arde, ceea ce au si facut!
Justitia franceza in echidistanta ei multiculturala, i-a condamnat la 5 ani de inchisoare (viol si crima prin incendiere, nimic grav deci), iar la pronuntarea sentintei, la tribunal, musulmanii pacifisti si doritori de bine ce scandau oare? Ca asta e discriminare domne, ca i-au condmanat pentru ca sunt arabi si musulmani, nicidecum pentru ca r fi facut ceva ilegal!
Desigur, depinde unde e ilegal. In Arabia Saudita sau Iran, asa ceva nu prea se sanctioneaza, si cum ei acolo se cred in orice tara ar fi... :idea:

MELI, felicitarile mele sincere, foarte bun reply, si foarte bun citat :idea:
VelSatis

[ #56114 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 1:22 am

Si ca sa sustinem afirmatiile noastre, ia sa vedem noi niste imagini cu bunatatea, iubirea, dragostea, toleranta islamica :lol: :cry:
Attachments
1PubicFlogPST_468x348[1].jpg
1PubicFlogPST_468x348[1].jpg (44.49 KiB) Viewed 205 times
6-year-oldM[1].jpg
6-year-oldM[1].jpg (29.66 KiB) Viewed 204 times
ShortLeash_sm[1].jpg
ShortLeash_sm[1].jpg (36.59 KiB) Viewed 204 times
VelSatis

[ #56115 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 1:27 am

Dragi femei, dupa cum vedeti, Allah si Mahomed va adora!
In poza a doua, fetita are un machiaj mai strident pentru ca indraznise sa deranjeze rugaciunea profesoarei ei cu obarsii marocane...........
Dar nu-i asa Reality, Islamul este o religie a pacii si a tolerantei, si numai niste nebuni pro Bush si neonazisti ca mine critica acest templu al dragostei...
Spune-le asta si celor din imagini, spune-le asta si celor ucisi si maltratati zilnic de musulmani :idea:
VelSatis

[ #56123 ] Postby meli_melo on Mon Nov 26, 2007 3:03 am

as dori sa comentezi si celelalte poze, si sa faci legatura cu topicul, Zemy
meli_melo

[ #56124 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 3:13 am

Simplu! Obiceiurile islamice nu se limiteaza doar la tarile musulmane, ci ele se raspandesc peste tot in lume acolo unde exista comunitati musulmane, si asta inseamna globalizarea islamica :idea:
Nu conteaza ca e Franta, Italia, sau Germania, dar la spitale vin femei musulmane lapidate si care nu accepta sa fie consultate de medici barbati!
Iar in Franta, cand o familie islamica a venit la un spiutal pentru un control medical al nevestei, acestia au cerut mortis un medic femei! Cand li s-a spus ca in momentul respectiv, de garda pentru problema femeii nu erau decat barbati, sotul femeii l-a snopit in bataie pe medicul barbat care dorea sa ii consulte nevasta!
Asistam practic la o globalizare a tuturor porcariilor, mizeriilor, crimelor, si cruzimilor Islamului!
Iar PRIMELE poze cred ca vorbesc de la sine, si nu au nevoie chiar de niciun comentariu, de vreme ce sunt facute la Londra :idea:
VelSatis

[ #56126 ] Postby meli_melo on Mon Nov 26, 2007 3:22 am

Comunitatea turca din Germania detine monopolul in salubritate!
meli_melo

[ #56127 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 3:29 am

Dau cu crestinii de pamant si ii curata, nu? :lol:
VelSatis

[ #56128 ] Postby meli_melo on Mon Nov 26, 2007 3:38 am

Fii ceva mai domolit, ca cine stie, te va citi un islamist si te va curata si el pe tine :(
meli_melo

[ #56131 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 3:57 am

Nu pot sa fiu calm in aceasta situatie, cand vad ca Europa e pe drumul foarte bun catre islamizare! Stii ca ei vor ca in 2100 sa realizeze islamizarea totala a continentului :?:
Trebuie opriti brutal, altfel...vom pieri, ceea ce este acceptabil pentru Reality, dar nu si pentru mine :idea:
"Freedom go to Hell" zice bou ala in poza, nu?
Ei nu, "Islam go to Hell, for Good" :twisted:
VelSatis

[ #56132 ] Postby meli_melo on Mon Nov 26, 2007 3:59 am

intr-adevar, Europa se indreapta din punct de vedere demografic catre EURABIA, insa oare de ce nu se indreapta arabii catre Africa Centrala sau America de Sud?
meli_melo

[ #56134 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 4:10 am

Pentru ca acolo nu le da nimeni de mancare, ca n-au nici pentru ei prea multa! In schimb in Europa, si casa, si masa, nu trebuie sa munceasca, ajutoare sociale cu nemiluita, lux, nu alta!
VelSatis

[ #56147 ] Postby meli_melo on Mon Nov 26, 2007 7:03 am

Ce date exista despre islamici care au trecut la crestinism? Cum rectioneaza autoritatile fata de ei? Care sunt drepturile lor? Cate biserici crestine exista in lumea araba?Care este situatia adventistilor de ziua a saptea din lumea Islamica?
meli_melo

[ #56148 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 7:12 am

Da, situatia oicarui crestin in lumea islamica e de persona non grata! Maine sper sa am mai mult timp si sa aduc mai multe date, mai ales ca situatie este una foarte rea :idea:
VelSatis

[ #56219 ] Postby VelSatis on Mon Nov 26, 2007 11:21 pm

Mesaj sters ca sa evitam alte complicatii
Last edited by VelSatis on Tue Jan 08, 2008 8:04 pm, edited 2 times in total.
VelSatis

Dragostea lor fata de noi:D

[ #56237 ] Postby Gabriy'el on Tue Nov 27, 2007 7:21 am

Desi nu sunt asa fervent ca si Zeny in sentimentele fata de musulmani , totusi nu pot sa nu observ atrocitatile inspre care isi "indruma " adeptii acestui coltz din domeniul religios , care devine din ce in ce ma influent in lume , numit :Islamism.

Zeny desi in mod foarte pasional pui multe puncte pe "i".Poate un pic de temperanta ar fi buna, mai ales ca noi , ca si crestini avem (sau cel putin ar trebui sa avem ), un alt stil de abordare al vrasmasilor.

Poza urmatoare , inca odata vorbeste singura despre Islamism:
Attachments
islam-jesus-is-the-slave.jpg
Nu e nevoie de comentarii
islam-jesus-is-the-slave.jpg (151.51 KiB) Viewed 158 times
Last edited by Gabriy'el on Tue Nov 27, 2007 8:50 am, edited 2 times in total.
Gabriy'el

Images: 7

[ #56244 ] Postby VelSatis on Tue Nov 27, 2007 8:32 am

Asta imi scapase ce-i drept :D A propos de Roma, la Vatican exista o moschee, construita pe vremea Papei Ioan Paul al-II-lea! Ratiunea pentru care a fost construita este aceea de a intari sentimentul de toleranta si respect intre crestinism si islam.
Nu va intrebati daca exista vreo biserica la Mecca, pentru ca acolo au acces doar musulmanii, segregatie tipica tolerantei si respectului :lol:
Attachments
ntnp_20070220_1_a020_theislamificati_39144_mi0001[1].jpg
ntnp_20070220_1_a020_theislamificati_39144_mi0001[1].jpg (23.13 KiB) Viewed 152 times
VelSatis

[ #56305 ] Postby VelSatis on Wed Nov 28, 2007 1:23 am

La fel si aici
Last edited by VelSatis on Tue Jan 08, 2008 8:05 pm, edited 1 time in total.
VelSatis

[ #56384 ] Postby Reality Check on Wed Nov 28, 2007 1:47 pm

Zemy, inca unul. Daca pana vineri dimineata nu vad modificari serioase la mesajele tale, culoarea cartonasului se va schimba.
Reality Check

Next

Return to Istorie & Politica